19 / 05 / 2024

Son dakika: Borsa İstanbul’da iki aracı kurumun faaliyetlerine son verildi

Son dakika: Borsa İstanbul’da iki aracı kurumun faaliyetlerine son verildi

Borsa İstanbul beş gün aradan sonra yeniden açıldı. Açılış saatlerinde alıcı seyir gözlenen borsada hareketlilik devam ederken, iki aracı kurumun faaliyetleri durduruldu.



BORSADA DESTEK VE DİRENÇ NOKTASI

Son dakika: Borsa İstanbul’da iki aracı kurumun faaliyetlerine son verildi

Uzmanlar, global pay piyasalarında ise ABD'de dün beklentilerin üzerinde açıklanan enflasyon verilerinin ardından risk iştahının düşük seyrettiğini kaydediyor. Piyasaların bugünkü veri gündeminde İngiltere'de enflasyon, Euro Bölgesi'nde sanayi üretimi ve ABD'de perakende satışlar ile New York Fed imalat endeksi verileri yer alıyor.  

Uzmanlar, Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının da yakından takip edileceğini belirtti. Öte yandan analistler Borsa İstanbul’da, teknik açıdan BIST 100 endeksi için 4 bin 750 ve 4 bin 600 seviyelerinin destek, 4 bin 850 puanın direnç konumunda bulunduğunu ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön