18 / 05 / 2024

Son Dakika: Selçuk Geçer doların kaç TL olacağını canlı yayında açıkladı!

Son Dakika: Selçuk Geçer doların kaç TL olacağını canlı yayında açıkladı!

Tecrübeli ekonomist Selçuk Geçer, Tele1 yayınında yaptığı değerlendirmelerde dolar kurunun kısa süre içerisinde göreceği rakamı paylaştı.



KISA SÜRE İÇERİSİNDE 18 TL'Yİ GÖRECEĞİZ

"Bu saatten sonra yüzde 10'luk değişimler sürpriz olmayacak. Yüzde 10'luk değişim olduğunda 20 TL'nin kıyısına gelmiş olacağız zaten. Merkez Bankası'nın rezervleri uzun zaman sonra 100 milyar doların altına indi. Sokakta 1 doları olan adam Merkez Bankası'ndan daha zengin durumda. 

Ha bugün, ha yarın doları 18 TL'nin üzerinde göreceğiz. Şu an doları 17.89 seviyelerinde görüyoruz ama emin olun bu işte kontrol çoktan kaybedildi."

Son Dakika: Selçuk Geçer doların kaç TL olacağını canlı yayında açıkladı!

Editörün Notu: Bu haber 29 Temmuz 2022, saat 21.17'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 92 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise 998 lira 35 kuruş değerindedir.

Uzmanlardan yıl sonu gram altın tahmini! 1500 lira dediler tarih verdiler!

Gram altının akıbetini en iyi bilin ekonomist İslam Memiş'ten tarihi öneri!

Merkez Bankası'ndan herkesi şaşırtan "dolar" hesabı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön