06 / 05 / 2024

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alım ilanının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir istihdam açıklaması daha geldi. Bakan Koca, 15.537 tıbbi sekreterin alınacağını ve bu sayının kısa bir süre içinde 32 bine ulaşacağını duyurdu.



Bakan Koca’nın bu açıklamasının ardından başvuru için heyecanlanan tıbbi sekreterler Sağlık Bakanlığı tıbbi sekreter başvuruları ne zaman yapılacak? Tıbbi sekreter alımı için aranan şartlar neler? Gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Şu ana kadar Sağlık Bakanlığından tıbbi sekreter alımına ilişkin bir tarih veya başvuru kılavuzu yayımlanmadı. Merakla beklenen başvuru kılavuzu ve başvuru tarihleri ile ilgili bütün detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI 31 BİN 183 PERSONEL ALIMI RESMİ GAZETE’DE

Sağlık Bakanlığınca, 30 bini sözleşmeli sağlık personeli, bin 183’ü sözleşmeli personel olmak üzere, toplam 31 bin 183 personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayınmandı. Merak edilen sözleşmeli personel alımı tercihleri de 30 Kasım günü saat 11:00 sularında ÖSYM üzerinden yapılabilecek.

Sağlık Bakanlığının taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere de 11 bin 317 sürekli işçi alımı yapılıyor. Sağlık Bakanlığı sürekli işçi başvuruları ise 28 Kasım 2022 tarihinden itibaren İŞKUR üzerinden alınmaya başlandı.

Sağlık Bakanlığı’nın sürekli işçi alımıyla ilgili dikkat edilmesi gereken husus, başvuran kişinin adrese dayalı kayıt sistemindeki adresi neyse kişi o şehirde istihdam edilmek üzere değerlendirilecek. Kayıt sistemindeki adresin dışında başka bir şehir için başvuru yapılamayacak.

İş arayanların beklediği haber bu! Sağlık Bakanlığı 11.317 kişiyi işe alacak!

SON DAKİKA... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: 59 bin atama yapılacak!

Ayrıntılar netleşti! Sözleşmeliden kadroya geçiş düzenlemesinde 'yabancı uyruklu' detayı dikkat çekti


Geri Dön