10 / 05 / 2024

Son zamanlarda artan et fiyatları kontrolden çıkıyor mu?

Son zamanlarda artan et fiyatları kontrolden çıkıyor mu?

Et fiyatlarındaki yükseliş, hayat pahalılığından muzdarip olan kesimleri endişelendiriyor. Peki et fiyatlarındaki bu artış daha da sürecek ve söylenildiği gibi kontrol edilemez bir hale mi gelecek?,



Dar gelirli vatandaşın en çok şikayet ettiği konuların başında gıda fiyatlarındaki artış geliyor. Özellikle de Et fiyatlarındaki yükseliş, hayat pahalılığından muzdarip olan kesimleri endişelendiriyor. Peki et fiyatlarındaki bu artış daha da sürecek ve söylenildiği gibi kontrol edilemez bir hale mi gelecek?

Son zamanlarda artan et fiyatları kontrolden çıkıyor mu?

Et fiyatları kontrolden çıkacak iddiaları pek çok dar gelirli tarafından endişeyle takip edilirken, konuyla ilgili yetkili bir isimden açıklama geldi.

Son haftalarda sığır karkas eti fiyatlarındaki artış nedeniyle yayılan, “Et fiyatları kontrolden çıkıyor” şeklindeki söylentilere yanıt, et üreticilerinin başkanından geldi.

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön