25 / 08 / 2024

Son zamanlarda artan et fiyatları kontrolden çıkıyor mu?

Son zamanlarda artan et fiyatları kontrolden çıkıyor mu?

Et fiyatlarındaki yükseliş, hayat pahalılığından muzdarip olan kesimleri endişelendiriyor. Peki et fiyatlarındaki bu artış daha da sürecek ve söylenildiği gibi kontrol edilemez bir hale mi gelecek?,



Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı Ahmet Hacıince, son zamanlarda söylentilere konu olan kırmızı et fiyatlarının kontrolden çıkacağı iddiasına ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı Ahmet Hacıince, son dönemde sığır karkas eti fiyatlarındaki artışın bazı kesimler tarafından bahane edildiğini ve kamuoyunda korku yaratma amaçlı bir algı oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.

Son zamanlarda artan et fiyatları kontrolden çıkıyor mu?

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ahmet Hacıince, bilerek veya bilmeyerek et fiyatlarının kontrolden çıkacağı gibi bir algı oluşturmaya çalışan kesimlerin bu tutumdan uzak durmasını istediklerini belirterek, her piyasanın arz ve talep dengesini kendisinin kurduğunu hatırlattı..

Yazılı açıklamasında, et fiyatlarındaki artışla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı Ahmet Hacıince, karkas et fiyatlarında son günlerde bir miktar artış yaşandığını vurgulayarak, “Son birkaç haftadır sığır karkas eti fiyatlarında bir miktar artış gözlenmekte. Kuzu eti fiyatları da bu seviyelerde seyrediyor” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön