13 / 05 / 2024

Soyak, Uluslararası 2440. Rotary Bölge Konferansı’nın sponsoru!

Soyak, Uluslararası 2440. Rotary Bölge Konferansı’nın sponsoru!

Gayrimenkul sektöründe güven ve kalitenin temsilcisi Soyak, 17-20 Mayıs tarihlerinde Xanadu Resort Belek’te “Bursa Osmangazi Rotary Klübü” tarafından düzenlenen 2011-2012 Dönemi Bölge Konferansına sponsor oldu



1961 yılından bu yana faaliyet gösterdiği alanlarda öncü yatırımlar gerçekleştiren Soyak, topluma fayda sağlayan projelere destek verme vizyonuyla, “Kendinden Önce Hizmet” sloganı ile hareket eden Rotary’nin, Uluslararası 2440. Bölge Konferansına sponsor olarak destek verdi. Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk organizasyonla ilgili “Soyak olarak, topluma fayda sağlayan projelere destek olmak, kurum kültürümüzün getirdiği bir anlayıştır.” dedi.


Soyak, Uluslararası 2440. Rotary Bölge Konferansı’nın sponsoru!


Konferansın konuk konuşmacısı olan eski Devlet Kültür ve Turizm Bakanı, Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Kurucusu ve Başkanı Tınaz Titiz “Değişim ve Sorun Çözme Kabiliyeti” üzerine bir sunum yaptı. Titiz’den sonra Uluslararası Rotary Başkanı’nın özel temsilcisi sıfatıyla Hindistan’dan Dr.Manoj Desai’de “Spreading Smiles” başlıklı Rotary’nin etkinlikleri aracılığıyla insanları nasıl mutlu ettiğini anlatan bir sunum yaparak soru cevaplara yer verdi. Konferans süresince Rotaryenler, eşleri ve çocukları ile toplamda 430 kişi ağırlandı.

Soyak, Uluslararası 2440. Rotary Bölge Konferansı’nın sponsoru!

3000 kişiye okuma yazma öğretilmesi, Van depremine 5000 çadırlık bir çadırken kurulması, tüm bölge olarak ilk-orta ve yüksek öğretim öğrencilerine eğitim bursu sağlanması gibi çarpıcı projeler toplantıda ödüllendirildi. 3 Gün süren 2440. Rotary Bölge Konferansı; Emir Ersoy & Projecto Cubano, Osmangazi Rotary Kulübü Ritim Grubu, Rotary Öğrenci değişim programı ile ülkemizde bulunan öğrencilerin Türk halk danslarından oluşan 15 dakikalık gösteri ve konserleri ve Gala Gecesinde  “Goldentrombone” orkestrası sahnesi ile süslendi.


Geri Dön