27 / 04 / 2024

Spil Milli Park'ta Orman Köşkleri hizmete giriyor!

Spil Milli Park'ta Orman Köşkleri hizmete giriyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Dağı Milli Parkı'nda belediyenin işleteceği orman köşklerinin 10 gün içerisinde kullanıma açılacağını söyledi.



Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Dağı Milli Parkı'nda belediyenin işleteceği orman köşklerinin 10 gün içerisinde kullanıma açılacağını söyledi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın yaptığı Spil Dağı Milli Parkı'ndaki 42 adet orman köşkünden 39'unun işletmesini Şehzadeler Belediyesi devralmıştı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, orman köşklerinde incelemelerde bulundu. Evlerin iç tefrişatının tamamlandığını belirten Çelik, en geç 10 gün içerisinde kullanıma açılacağını duyurdu. Orman köşklerinden istifade etmek isteyen çok sayıda kişi olduğuna dikkat çeken Çelik, "Bakanlığımızın yaptığı orman köşklerinin ve günübirlik piknik alanlarının işletmesini biz devraldık. Evlerimizin eksiklerini tamamlıyoruz. İnşallah 10 güne kadar kiraya vermeye başlayacağız. Manisa çok sıcak, nefes alınamıyor. Ama Spil'de gayet güzel ve serin bir hava var. İnşallah vatandaşlarımız bu güzel havadan ve konfordan istifade edebilecek" dedi.


Peyzaj çalışması yapılacak


Köşklerin çevresine en geç iki ay içerisinde süs havuzu, yürüyüş yolu ve oyun parkından oluşan peyzaj çalışması yapılacağı belirtildi. Ayrıca 1+1'lerin günlük konaklama ücreti 120 lira, 2+1'lerin ise 150 lira olarak belirlendi.


Yeni Asır


Geri Dön