19 / 05 / 2024

Sunar Turizm, yeni tesisi ile kapasiteyi arttıracak!

Sunar Turizm, yeni tesisi ile kapasiteyi arttıracak!

Sunar Turizm ve Gıda Hizmetleri'nin, 2014'teki yapılanma sonrası 2015 yılında satışlara ağırlık vermeye başlayacağını duyuran İşletme Müdürü Birol Üçkan, yeni fabrika ile kapasitelerini ikiye katlamayı hedeflediklerini kaydetti.



Firmanın Asmar Holding'e bağlı olduğunu anlatan Üçkan, yeni dönemde Çorlu'da kurulumuna başlanan tesisi bitirmeye çalışacaklarını açıkladı. Üçkan, söz konusu tesisin devreye girmesinin ardından üretim kapasitelerinin artacağını bildirdi. 


Firmanın üç vardiyada üretim yaptığını anlatan Üçkan, firmanın asgari stok, taze ürün, günlük alım ve hızlı üretim yapma kabiliyeti ile iş ortaklarına çözüm sunduğunu dile getirdi. 

Birol Üçkan, Sunar Gıda'nın iş ortaklarına taşıma yemek hizmeti, yerinde yemek hizmeti, toplantı ve seminer yemekleri, piknik ve kokteyl organizasyonları, düğün, davet ve açılış organizasyonları hizmeti verdiğini anlattı. 


Üretimin tüm aşamalarında uluslararası standartlara uygun yapmaları sayesinde piyasada güvenilir bir marka olduklarının altım çizen Üçkan, "Bu yıl bizim için yapılanma faaliyetleriyle geçti. 

2014 yılında pişirme gruplarına ilave ettiğimiz akıllı fırınlar, soğuk depolama alanları ilaveleri ile üretim alanında ve araç takip sistemleri uygulanarak dağıtım alanında teknolojinin de yardımı ile daha efektif hizmet verir hale geldik" diye konuştu. 


"İş güvenliği uygulamaları konusunda hassas davranıyoruz" Firmalarının kalite konusundaki hassasiyeti iş güvenliği uygulamalarına da yansıttığını büdiren Üçkan, mevzuat gereği iş kazalarına karşı önlem alınması ve tedbirli olunmasına yönelik çalışanlarına eğitim verip, belgelendirme yaptıklarını vurguladı. 


Dünya Bölge


Geri Dön