09 / 05 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da ön talep avantajı! 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da ön talep avantajı! 

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön talep avantajları başladı. Projede evlerini öncelikle ön talep bırakanlar seçecek...



Peki Tahincioğlu Nidapark Çankaya projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Nidapark Çankaya nerede yer alıyor? İşte Nidapark Çankaya projesi ile ilgili detaylar...

65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider markası Tahincioğlu, Bodrum, Göcek’ten sonra yatırımlarına  aralıksız olarak devam ediyor.

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün öncü markaları arasında yer alan Tahincioğlu’nun merakla beklenen  Ankara  Çankaya projesi "Nidapark Çankaya" adıyla ön talep toplamaya başladı. 

Merakla beklenen söz konusu proje ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Ankara Çankaya’da Dikmen Vadisi’ne komşu konumda hayata geçirilecek olan proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire tipleri ve dükkân konseptiyle yükselecek.

Paylaşılan detaylara göre, öncelikli olarak ön talep bırakanların evlerini seçeceği açıklanan Tahincioğlu  Nidapark Çankaya, konfor ve güven ile birlikte 65 yılı aşan Tahincioğlu tecrübesini başkentliler ile buluşturacak.

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün İstanbul’da Nidapark Ataşehir, Nidapark Çengelköy, Nidapark İstinye, Bodrum’da Nidapark Gündoğan ve Göcek’te Nidapark Göcek projelerinde ise satışlar hız kesmeden devam ediyor.

Fiyatların ve ödeme planının henüz netlik kazanmadığı Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Çankaya projesi ile ilgili detaylar açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacak.
 

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!


Geri Dön