16 / 05 / 2024

Tam 3 yıldır kısıtlama uygulanıyordu! Çin’de pasaport ve vize işlemleri yeniden başlıyor…

Tam 3 yıldır kısıtlama uygulanıyordu! Çin’de pasaport ve vize işlemleri yeniden başlıyor…

Kovid 19 pandemisiyle birlikte yurt dışı seyahatlerine sınır tedbirlerine devreye alan Çin, yeni yıldan itibaren pasaport ve vize işlemlerini tekrar başlatacak



BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYE BAŞLANIYOR

Yeni düzenlemeyle birlikte, yurt dışından gelen vize ve oturum izni başvuruları da yeniden yapılmaya başlanacak. Buna göre diğer ülke vatandaşları, normal vize, kısa süreli giriş vizesi, geçiş vizesi ve oturum izni için başvuru yapabilecek

Tam 3 yıldır kısıtlama uygulanıyordu! Çin’de pasaport ve vize işlemleri yeniden başlıyor…

ULUSAL SAĞLIK KOMİSYONU, TEDBİRLERİN KALDIRILACAĞINI DUYURMUŞTU

Ulusal Sağlık Komisyonu, 26 Aralık'ta Kovid-19'un 8 Ocak 2023'ten itibaren "A kategorisi salgın hastalık" olarak ele alınmasının sona erdirileceğini, Sınır Sağlığı ve Karantina Yasası uyarınca yürürlükte olan karantina tedbirlerinin ise kaldırılacağını açıklamıştı.

Yeni uygulamayla, yurt dışından gelen yolcuların, seyahat öncesi Çin'in büyükelçilik ve konsolosluklarından sağlık kodu almak zorunda olmayacağı, varışlarında ise test sonuçları pozitif olsa bile merkezi karantinada tutulmayacakları bildirilmişti. Düzenlemeyle ayrıca havayolu şirketlerine Çin'den yurt dışı güzergahlara ve yurt dışından Çin'e haftada yalnızca bir uçuş hakkı tanıyan kısıtlamanın da kaldırılacağı kaydedilmişti.

Elon Musk’ın hedefinde Twitter’dan sonra o platform mu var?

2022, teknoloji devlerine yaramadı! Toplam zararları 457 milyar dolar!

Boyner Kozmetik’te dünyaca ünlü parfüm markaları yüzde 25 indirimde! İşte 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön