18 / 05 / 2024

Tarım bakanlığı açıkladı! Çiftçi bayram etti

Tarım bakanlığı açıkladı! Çiftçi bayram etti

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçiye 24 milyon 660 bin lira tarımsal destek ödemesinin yapıldığını ilan etti.



Kırsal kalkınma yatırımları desteği, kırsal bölgelerdeki ekonomik ve sosyal kalkınmayı teşvik etmek için yapılan yatırımları ifade etmektedir. Bu yatırımlar arasında tarımsal üretim, hayvancılık, ormancılık, turizm, enerji üretimi, su yönetimi, yollar ve köprüler gibi konular yer alır. Bu yatırımlar kırsal bölgelerin ekonomik ve sosyal kalkınmasını teşvik etmek, iş imkanlarını arttırmak, sosyal hizmetleri geliştirmek, çevre koruma çalışmalarını desteklemek ve kırsal bölgelerdeki nüfusun yaşam kalitesini artırmak amacını taşır. Kırsal kalkınma yatırımları desteği genellikle devlet tarafından sağlanır ve kamu-özel sektör işbirliği şeklinde gerçekleştirilir.

Tarım bakanlığı açıkladı! Çiftçi bayram etti
Tarım ve Orman Bakanlığından dün yapılan açıklamada, çiftçiye toplam 24 milyon 660 bin lira destek ödemesinin yapıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “24 milyon 660 bin TL’lik tarımsal destekleme ödemeleri bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarılıyor. Hayırlı ve bereketli olsun”

Hangi destekler ödendi?

Hayvan Gen Kaynakları Desteği: 8 milyon 906 bin 250 TL
TMO Alım Prim Desteği: 7 milyon 52 bin 482 TL

Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteği: 8 milyon 701 bin 268 TL

Bu devirde bu maaş kaçmaz! Memur olma fırsatını değerlendirmek isteyenler acele etsin! Son gün yaklaşıyor

Ekonomi bütün dünyada iş verimini etkilerken analistler 2023 rotasını çizdi!

Gider ayak duyurusu yapıldı! Netflix 3.0 geliyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön