18 / 05 / 2024

Tarım Bakanlığı işçi alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Tarım Bakanlığı işçi alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından işçi alımı ilanı yayımlandı. Adaylarda aranan koşullar ve başvuru tarihleri de belli oldu. İşte detaylar...



BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine bağlı Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere geçici süreliğine 2 kişilik tarım işçisi alımı yapılacağı bildirildi. İşe alınacak adaylarda bazı genel ve özel şartların arandığı da belirtildi.

Adayların görevine engel olabilecek sağlık probleminin olmaması, erkek adayların askerlik hizmetini yapmış ya da askerlik ile ilişiğinin olmaması gerektiği ve adayların kamu haklarından mahrum olmasına neden olacak bir durum olmaması şartlarının arandığı ifade edildi.

Özel koşullar olarak, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek kişilerin 18 yaşını tamamlamış olması ve 40 yaşından büyük olmaması gerektiği belirtildi. Adaylarda KPSS puan şartının aranmadığı bildirildi. Alımlar geçici süreli statüde yapılacağı için, geçici statüde sene içerisinde en fazla 5 ay 29 gün çalıştırılacağının da altı çizildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 kişilik tarım işçisi alımına başvurmak isteyen kişilerin en geç 20 Şubat 2023 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılacak.

Tarım Bakanlığı işçi alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Söz konusu kadroya başvurmak isteyen adayların http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek “İlan no” kısmına “00007322360” ilan numarasını yazarak aratmaları gerektiği belirtildi.

AFAD PERSONEL ALIMI

Bunun yanı sıra, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) 99 personel ve memur alacağını ifade etti. Ayrıca, AFAD tarafından yapılan duyuruya göre memur ve personel alımı başvuru süreci 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta 7.8 ve 7.5 şiddetinde meydana gelen iki büyük yıkıcı deprem nedeniyle uzatıldı.

Deprem sonrası AFAD 16 ilde rekor sayıda personel alımı gerçekleştirecek! Başvuru şartları ve detaylar belli oldu!

Kehanetleri peş peşe tutan ünlü ekonomistten altının yerini tutacak yeni yatırım aracı! Bunu şimdiden alan zengin olacak

Flaş iddia! EYT seneye mi ertelendi? EYT’lilerin hevesi kursağında kaldı! İşte son dakika gelişmeleri!

Geri Dön