30 / 04 / 2024

T.C kimlik no ile başvuru yapmak yeterli! O kurumdan 1531 lira nakit verilecek! Süre dolmadan başvurun!

T.C kimlik no ile başvuru yapmak yeterli! O kurumdan 1531 lira nakit verilecek! Süre dolmadan başvurun!

Yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ekonomik kriz koşullarında hayatlarına daha kolay sürdürmesi için devlet ardı arkası gelmeden yardım ödemelerini duyurmaya devam ediyor. Ay sonuna kadar başvuru yapanlar 1531 TL yardım alabilecek!



Devlet,  yardıma muhtaç vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor.Tüm kurum, kuruluş ve vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Düşük gelirli ve muhtaç vatandaşlar için devletten yeni yardım haberleri geliyor. Son  duyuruya göre, Ağustos ayı sonuna kadar başvuranlara Eylül ayından itibaren üç ayda bir 1531 TL sosyal yardım yapılacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar başvuru yaparak bu yardım ödemelerinden anında yararlanabilir fakat başvurunuzu vaktinde yapmayı sakın unutmayın.

İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite! Başvuran PTT'den 1611 liralık desteği kapıyor! Elinizi çabuk tutun...

Sosyal yardımlar,devlet tarafından belirli kural ve koşullara göre verilir. En önemli kural, asgari ücretin 1/3'ünden az kazanmak. Başka bir deyişle, bir hanenin kişi başına düşen geliri 1.800 TL'den az ise sosyal yardıma hak kazanacak. Bu kural, devlet tarafından sağlanan yeni yardımlar için de geçerli.Bu yönetmeliğe göre başvuruda bulunmak ve yardım almak isteyenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.

İşte yardım hakkında detaylar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön