03 / 05 / 2024

TEB’den müjde geldi! Bir sene boyunca ücretsiz olacak!

TEB’den müjde geldi! Bir sene boyunca ücretsiz olacak!

TEB’in resmi internet sitesinden duyurulan yeni kampanyasına katılanlar şimdi hem bir senelik ücretsiz üyelik hem de 300 TL iade kazanacak. İşte detaylar…



TEB’den müjde geldi! Bir sene boyunca ücretsiz olacak!

Vatandaşlar tarafından sıkça tercih edilen Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

TEB’den yeni kampanyaya göre bir arkadaşını CEPTETEB’li yapan müşteriler bir yıllık hediye BluTV üyeliği kazanma fırsatı yakalayacak. Ayrıca davet kodu ile CEPTETEB’li olan müşteri ise banka kartı harcamalarından 300 TL’ye varan iade kazanma fırsatı yakalayacak.

İŞTE KAMPANYA DETAYLARI

BluTV hediyeli CEPTETEB’e Davet Kampanyasından faydalanmak için 31 Aralık 2022 tarihine kadar arkadaşlarını CEPTETEB’e davet etmeniz gerekir.

 Davet ettiğin kişinini hesabı açıldıktan sonra banka tarafından 1 yıllık hediye BluTV üyeliği sağlayan kupon kodunu ise 31 Ocak 2023’e kadar kullanılması gerekmektedir.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 31 Aralık 2022 tarihine kadar CEPTETEB Mobil Uygulaması ve CEPTETEB İnternet Şubesi’ndeki kampanyalar menüsünde bulunan BluTV Hediyeli CEPTETEB’e Davet Kampanyası sayfasından alınacak kişiye özel davet koduyla bir kişinin CEPTETEB’li olması yeterli.

Kişiye özel davet kodunu paylaşarak CEPTETEB’li yapacağınız arkadaşınızın aracılığıyla kampanyadan yalnızca bir defa faydalanabilirsiniz.

 Ayrıca kampanya süresi boyunca 1 adet 1 yıllık hediye BluTV üyeliği sağlayan kupon kodu alabilirsiniz.

Kişiye özel davet kodunuzla başvuru formu dolduran arkadaşınızın hesabı açıldığında CEPTETEB’li olacak ve sana 1 adet 1 yıllık hediye BluTV üyeliği sağlayan kupon kodun SMS ile gönderilecek.

1 yıllık hediye BluTV üyeliği sağlayan kupon kodun bir defaya mahsus 365 günlük Platform üyeliği hakkı vermektedir ve 31 Ocak 2023’e kadar kullanılabilir.

 31 Ocak 2023’e kadar aktive edilmemiş tüm kodlar geçerliliğini yitirecektir.

Emekli promosyonlarına SGK ayarı geliyor! Promosyonlarda resmen yeni dönem başlıyor!

Asgari ücreti yükseltecek detay açıklandı! Asgari ücret 8 bin TL’yi görebilir!

‘İlk benden duyacaksınız’ dedi açıkladı! Asgari ücrette yeni rakam!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön