29 / 04 / 2024

Teknosa'da 'paylaş kazan' dönemi, nakit kazanç imkanını kaçırmayın

Teknosa'da 'paylaş kazan' dönemi, nakit kazanç imkanını kaçırmayın

Teknosa, sosyal medya hesapları olmayan kullanıcıları da kapsayacak şekilde bir hamle başlatarak kullanıcılarına yen bir kazanç alanı ve alışveriş deneyimi imkanı sunuyor.



Söz konusu projeyle Teknosa kalitesini ve gücünü sosyal ağların gücüyle birleştirdiklerini belirten Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin,  “Müşterilerimize teknolojiye dair tüm ürünleri Teknosa kalitesi ve güvencesiyle sunduğumuz teknosa.com’u sosyal ağların gücüyle birleştiriyoruz. ‘Bi’linkle Influencer Sensin’ projemizle dileyen herkesi iş ortaklarımız haline getiriyoruz" dedi. Sezgin, sosyal medyası olsun olmasın isteyen herkesin program sayesinde teknosa.com'u kullanarak nakit kazanç sağlama imkanına kavuşacağını ifade etti. Teknosa Dijital Ticaret ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Emre Kurtoğlu pandemiyle birlikte e-ticarette büyüme tetiklenirken, online’ın toplam satışlardaki payının da ciddi oranda arttığını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön