28 / 04 / 2024

Teknosa'da 'paylaş kazan' dönemi, nakit kazanç imkanını kaçırmayın

Teknosa'da 'paylaş kazan' dönemi, nakit kazanç imkanını kaçırmayın

Teknosa, sosyal medya hesapları olmayan kullanıcıları da kapsayacak şekilde bir hamle başlatarak kullanıcılarına yen bir kazanç alanı ve alışveriş deneyimi imkanı sunuyor.



Yapılan araştırmalara göre sosyal medya kanalları aracılığıyla gerçekleşen satışların 2025 yılına kadar 3 katına çıkmasının beklendiğini kaydeden Kurtoğlu, "Müşterilerimiz sadece paylaştığı üründen değil aynı zamanda teknosa.com’a ürün linki üzerinden getirdiği kullanıcının yapacağı tüm alışverişlerden de kazanacak” diye konuştu.

Teknosa Pazarlama İletişim Müdürü Serap Balkan ise “Bi’linkle Influencer Sensin’ programıyla kendi topluluklarını yaratarak, müşteri sadakatini artırmayı da hedeflediklerini söyledi. Balkan, "Yeni kullanıcıların yanı sıra sistemimizde yer alan 20 milyonu aşkın kayıtlı müşterimizi de bu sisteme dahil etmek için çalışacağız” şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön