29 / 04 / 2024

THY kendi kredi kartını çıkarıyor

THY kendi kredi kartını çıkarıyor

Türkiye'nin en büyük hizmet ihracatçısı konumunda olan THY'nin kendi kredi kartını çıkarmak, yurt içi ve yurt dışında bu kredi kartına dayalı bir sistemi kurgulamak konusunda çalışmalar yürüttüğü kaydedildi.



Türk Hava Yolları'nın en büyük hizmet ihracatçısı olarak çok büyük bir finansal güce sahip olduğunu belirten Habertürk Yazarı Güntay Şimşek, THY'nin yerli finans sistemi Troy ve diğer bankalarla kredi kartı çıkararak farklı işlere ve yan hizmetlere kapı aralayacağını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön