09 / 05 / 2024

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..



İş birliğinde başarı formülünün organizasyon, birey ve ekip olarak üç temel temadan oluştuğuna, geleceği yönlendirmek için bu üç kavramın gerekliliğine ve önemine işaret eden Karakaş, yerli araba üretim çalışmalara ilişkin şu malumatları verdi:

"Şu anda Gemlik Kampüsü'müzdeki deneme üretimlerindeyiz. Deneme üretimi, bizim sektörümüzde şu anlama geliyor; karmaşık bir yapıyı bir araya getirirken deniyoruz, öğreniyoruz, eksikliklerimizi tamamlıyoruz. 29 Ekim'de Gemlik’te bulunan tesisimiz seri üretime hazır hale gelecek. Seri üretimden üretilen araçlarımız sertifikasyon testlerine tabi tutulacak ve sonrasında inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak."

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’da şehrin ve ülkenin rekabet gücünü artırmak, ülkenin teknolojik kapasitesini güçlendirmek, yerel ve ulusal düzeyde stratejik sektörlere destek vermek için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Öğrenci dostu olmayı ve öğrenciden yana tavır almayı sürdüreceklerini vurgulayan Rektör Al, gençlere hitaben, "Umarım kimliğinizin bir parçası haline gelen üniversitemizle olan bağınızı hep güçlendirerek devam ettirirsiniz. Mezuniyetiniz hayırlı, yolunuz açık olsun." Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Üniversite birincisi olan Elif Ebrar Gezer'in konuşması ve mezuniyet kütüğüne ismini çakmasının ardından tüm öğrenciler kep atarak mezuniyeti kutladı.

Volkswagen Touareg fiyatları ne kadar? İşte 31 Ağustos 2022 Volkswagen Touareg güncel fiyat listesi

Bütün arabaları bırakın hemen Opel Crossland'e bakın! Duyan inanamadı! İşte Opel Crossland 31 Ağustos 2022 fiyat listesi

Bu fiyatlar bir daha gelmez! Migros Market 31 Ağustos 2022 bebek ürünleri fiyat listesi…

 

 


Geri Dön