07 / 07 / 2024

TOGG Suv'un satış fiyatı belli oldu! İşte kendi sınıfında rakip karşılaştırması!

TOGG Suv'un satış fiyatı belli oldu! İşte kendi sınıfında rakip karşılaştırması!

Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak. T10X'in uzun menzilli versiyonun satış fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi.



Planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik ve söz verdiğimiz gibi mart ayında akıllı cihazımızı kullanıcılarla buluşturuyoruz. Kullanıcılarımız katılacakları çekiliş ile akıllı cihazımıza ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Kullanıcılarımıza bağlantılı bir akıllı cihazdan çok daha ötesini sunarak, konforlu ve sorunsuz bir mobilite deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz."

MODEL ADI T10X OLDU

TOGG, 'doğuştan elektrikli', 'doğuştan sürdürülebilir', 'doğuştan dijital' ve 'doğuştan yeşil' kavramlarının altını çizdiği ilk akıllı cihazı C-SUV'u, 'T10X' adıyla kullanıcılarla buluşturacak. Model adındaki T'nin Türkiye'yi ve Togg'u, 10'un cihazın üzerine inşa edildiği C segmenti platformunu, X'in ise SUV gövde tipini ifade ettiği belirtildi. T10X, iki batarya seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak.

MENZİL 523 KM

160 KW / 218 beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10X RWD (arkadan itiş), 314 ve 523 kilometrelik menzillere sahip olacak. T10X'in 52,4 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneği 16,7 kWh/100 km (WLTP) enerji tüketimi değeri sunarken, 88,5 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneğinin tüketim değeri ise 16,9 kWh/100 km (WLTP).

RENK SEÇENEKLERİ TÜRKİYE'DEN

TOGG Suv un satış fiyatı belli oldu! İşte kendi sınıfında rakip karşılaştırması!

TOGG T10X'in dış renkleri, Türkiye'nin büyüleyici güzelliklerinden ilham alıyor. Togg, Teknoloji Kampüsü'nün de yer aldığı Gemlik'in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sularını, Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıyı, Oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısını, Kula'nın doğal yapıs kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini günümüze taşıyan gri ihtişamını, Kapadokya'nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini, Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığını, T10X'in dış renklerinde buluşturdu. Kullanıcılar, "Gemlik", "Anadolu", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" arasından bir seçim yapabilecek.

ÖZEL SERİ 29 EKİM'DE YOLLARDA

T10X'IN 0-100 km/s hızlanması 4,8 saniye olan, 700 Nm tork üreten çift motorlu 435 beygir gücündeki AWD (all-wheel drive) versiyonu ise 29 Ekim 2023 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlanacak olan '100'üncü Yıl Özel Seri' ile birlikte yollara çıkacak.

28 DAKİKADAN DAHA KISA SÜREDE YÜZDE 80 DOLULUK

TOGG T10X, hızlı şarj ile 28 dakikadan daha kısa sürede yüzde 20'den yüzde 80 batarya doluluk seviyesine ulaşabiliyor. Kullanıcılar uzun yolculuklarda kısa bir kahve molası süresince dinlenirken, akıllı cihazları da hazır hale gelecek.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Mart 2023 tarihinde saat 231.44'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,97 Türk Lirası, Euro 19,97 Türk Lirası, altının gramı ise bin 164 Türk Lirası değerinde.

EYT açıklaması: ‘Onlar da kapsama dahiller…’

İslam Memiş’ten altınla ilgili tarihi uyarı: “Bunu yapmayan kaybeder.”

İslam Memiş altın için Çarşamba'yı işaret etti!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön