06 / 05 / 2024

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan TOKİ 2022 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor. İşte TOKİ indirim kampanyası 2022 detayları...



Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, alıcıların, başvuru tarihi itibarıyla öncelikle borç kapatmanın yapıldığı aya ait taksit ödemelerini yapmış olmaları gerekiyor. Ayrıca yine verilen bilgiye göre, geriye dönük olarak taksit borcunun bulunmaması şartı da aranıyor. Kalan taksit sayısı 12 ve daha az olan arsa alıcıları indirim kampanyasından faydalanamıyor.

TOKİ'nin aktardığı detaylara göre, ödemelerini Ziraat Bankasına yapan alıcılar doğrudan bankaya başvuru yapabilecek ve borçlarını da kapatabilecek. Ödemelerini Vakıflar Bankasına gerçekleştiren arsa alıcıları da kapatmaya esas borç bakiyelerini Toplu Konut İdaresi Başkanlığından öğrenebiliyor.

TOKİ 2022 indirim kampanyasından nasıl yararlanılır

7 gün sonra sona erecek olan TOKİ 2022 indirim kampanyası kapsamına alınan projelerdeki konut, iş yeri ve arsa alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla Toplu Konut İdaresi Başkanlığına ödemekle yükümlü oldukları aidat, taksit ve geriye dönük herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor.

TOKİ 2022 indirim kampanyasından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışları 2021 yılı 30 Haziran tarihine kadar yapılmış ve geri ödeme taksitleri en geç 30 Haziran 2021 tarihinden önce başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları yararlanabilecek.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

Konut kredisinde faiz oranları 1,29

Yine verilen bilgiye göre, TOKİ 2022 indirim kampanyasından faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi de kullanabilecek.

Pek çok kişinin yüzünü güldüren kampanyada kredi koşulları Ziraat Bankası ve Halk Bankası tarafından belirlendi. Her iki bankada da faiz oranları aynı olarak uygulanacak. "Konut kredisi" ve "iş yeri kredisi"nde 1-120 ay vadeyle olmak üzere, tüm tutar aralıklarında binde 5'lik tahsis ücreti alınıyor. Yine verilen detaylara göre faiz oranı, konut kredisinde 1,29, iş yeri kredisinde de 1,57 olacak.

TOKİ konut, iş yeri ve arsa indiriminden bu kişiler yararlanamayacak! Az vaktiniz kaldı

7 soruda tüm detaylarıyla TOKİ 2022 arsa kampanyası!

10 soruda TOKİ indirim kampanyası 2022!


Geri Dön