15 / 05 / 2024

TÜİK'den mayıs ayı enflasyon rakamları! Enflasyon mayıs ayında nasıl seyretmiş?

TÜİK'den mayıs ayı enflasyon rakamları! Enflasyon mayıs ayında nasıl seyretmiş?

Mayıs ayına dair enflasyon rakamları resmi olarak açıklandı! Kira artış oranı ne olacak? TÜİK'in Mayıs ayı enflasyon verilerini sizler için derledik ve detayları haberimizde bulabilirsiniz...



TÜİK den mayıs ayı enflasyon rakamları! Enflasyon mayıs ayında nasıl seyretmiş?

Haziran ayında kira artış oranı ne olacak?

Mayıs ayına dair açıklanan enflasyon verileri, kira artış oranlarının belirlenmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından mayıs ayına dair TÜFE ve TEFE verilerinin duyurulmasıyla, maaş zamlarının değeri neredeyse kesinleşirken, kira artış oranı da net bir şekilde ortaya çıkacaktır. Haziran ayı için kira artış oranının yüzde olarak henüz bir hesaplanması yapılmamıştır. Ancak kısa süre içinde açıklanan mayıs ayı enflasyon verilerinin öncülüğünde kira artış oranları da hesaplanacaktır.

A101'den yine unutulmayacak çılgın indirim! Fiyatı 25 TL'ye düştü

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon yüzde 6,1 oldu!

İstanbul'da aylık enflasyon yüzde 1,66 oldu: İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi yüzde 1,66 arttı! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön