13 / 05 / 2024

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme



 "Çin, önemli bir pazar ve her geçen yıl ihracat oranı artış gösteriyor. Bir başka ciddi Pazar da nüfusu bakımından Hindistan. Meksika, Brezilya gibi ihracatımızın daha çok artma potansiyeli olan Rusya gibi ülkelerdeki fındık ve çikolata sanayisinde yer alan firmalarıyla irtibata geçeceğiz. Buraları ziyaret ederek fındığı anlatacak, tanıtımını yapacağız" dedi.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

HEDEF, KATMA DEĞERİ YÜKSEK ÜRÜNLER

Türk fındığını en iyi şekilde tanıtmak için İngiltere, Avustralya, Fransa, Brezilya, ABD, Kanada, Çin, Hollanda, Almanya, Belçika, Meksika, Çin, Japonya, Hindistan ve Rusya'da çeşitli faaliyetler yürütecekleri bilgisin veren Bölük, şunları kaydetti:

"Özellikle katma değeri yüksek ürünler ortaya koymak amacıyla projeler planlıyoruz. Yeni pazarlar peşinde giderken yapmamız gereken başka bir şey daha bulunuyor. 'Fındığı, sıkıştığı çikolata sanayisinin dışına taşıyarak başka sektörlerde de kullanabilir miyiz?' diye düşünmemiz de gerekiyor. Fındığın yeni sektörlerde de kullanımını gerçekleştirmek için bu yönde de çalışmalarımız mevcut."

Kullanıcılar gibi Elon Musk da şikayetçiymiş! Twitter’da ‘sıfır reklam’ devri…

Google’da acil toplantı çağrısı!  ChatGPT krizi büyüyor!

Philips ambilight TV indirimde mi? Fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Huawei Nova 9 SE özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Fiyat listesi

İşsizseniz ilaç gibi gelecek! Bakanlık tam 2.833 TL veriyor! Nasıl başvurulur?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön