15 / 05 / 2024

Türk-İş'ten hükümete asgari ücret tepkisi!

Türk-İş'ten hükümete asgari ücret tepkisi!

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, asgari ücretle ilgili olarak AK Parti hükümetine tepki gösterdi.



TAŞERON İŞÇİ VE EYT AÇIKLAMASI

Öte yandan Atalay, taşeron işçiler ve emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Taşeronların kadroya alınmasını istemeyen bürokratlar olduğunu belirten Atalay, taşeronluğu “ucube sistem” olarak tanımladı ve önemli bir kısmı 2019’da kadroya alınsa da sistemdeki bazı çalışanların kapsam dışında kaldığını kaydetti.

Kamuda taşeron işçilik kavramının tamamen ortadan kaldırılması gerektiğini dile getiren Atalay, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) meselesinin de çözüme kavuşturularak ülkenin gündeminden çıkartılmasını istedi.

Türk-İş ten hükümete asgari ücret tepkisi!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Kasım 2022 tarihinde saat 19.21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.60 Türk Lirası, euro 19,23 Türk Lirası, altının gramı ise bin 46 Türk Lirası değerinde.

Vedat Bilgin'den EYT'lilerle ilgili sıcak açıklama

'Dolar trenini kaçırmayın' diyen Selçuk Geçer tarih paylaştı!

İslam Memiş uyardı, 'Çok yakın zamanda!"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön