16 / 05 / 2024

Türkiye kenetlendi yaraları sarıyoruz! Bir destekte Baykar'dan

Türkiye kenetlendi yaraları sarıyoruz! Bir destekte Baykar'dan

Türkiye'yi yasa boğan Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan depremin akabinde Adeta tüm Türkiye'nin birlik olduğu yaraları sarmaya çalıştığı vahim olayda Baykar gibi yerli şirketler de bölgeye yardım elini uzatmaya başladı.



Baykar, muhtemelen insansız hava aracı (İHA) teknolojisinde uzmanlaşmış bir Türk şirketi olan Baykar Makina'ya gönderme yapıyor.

Türkiye kenetlendi yaraları sarıyoruz! Bir destekte Baykar dan

Baykar, gözetleme,  keşif ve havadan görüntüleme gibi çeşitli uygulamalar için askeri insansız hava araçları ve sivil insansız hava araçları da dahil olmak üzere yüksek teknolojili insansız hava araçları üretmesiyle tanınıyor. Şirket, kendisini Türkiye'de lider bir İHA üreticisi olarak kabul ettirmiş ve yenilikçi ürün ve teknolojileri ile takdir toplamıştır.

Faturalar cep yakarken iki dev birleşti muhteşem kampanya ortaya çıktı! İşte şartlar

Bu habere hemen bakın! Başvuran herkese 1.611 TL ödeme yapılacak!

Akbank'tan emeklileri heyecanlandıran güncelleme! Bu rakamlar duyanın aklını alıyor! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön