03 / 05 / 2024

Türkiye’de bir ilk! Kuveyt Türk Dijital Araç Finansmanı’nı başlattı

Türkiye’de bir ilk! Kuveyt Türk Dijital Araç Finansmanı’nı başlattı

Kuveyt Türk’ten Türkiye’de bir ilk geldi. Sahip olmak istediğiniz araç için Kuveyt Türk Mobil'den Dijital Araç Finansmanı'na başvurabilir ve aynı zamanda dijitale özel cazip oranlar ile bütçenizi zorlamadan istediğiniz aracı satın alabilirsiniz. İşte detaylar…



NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

  • Kuveyt Türk Mobil’e giriş yapın ve ardından Finansman > Finansman Başvurusu menüsünden Araç Finansmanı'nı seçin.
  • Satın almayı arzuladığınız aracın bilgilerini girin.
  • Kullanmayı arzuladığınız finansman bilgilerini girin.
  • Hayalinizdeki aracınızı Kuveyt Türk ile anlaşmalı olan bayilerden alacağınızda size verilen referans numarasını girmiş olduğunuzda işleminiz öncelikli hale gelir ve anlaşmanın içerdiği fırsatlardan faydalanabilirsiniz..
  • Fırsat Ürünlerini seçip finansman oranında indirim alabilirsiniz. Girilen bilgiler ile Örnek Geri Ödeme Planı'nı görüntüleyebilirsiniz. Geri Ödeme Planı’nda aylık şekilde ödenecek tutar, toplam ödenecek tutar ve aylık biçimde ödeme planının ayrıntılarını görebilirsiniz.
  • Oluşturulmuş olan Geri Ödeme Planı ile de ilerlemek isterseniz, işlemi ilerleterek meslek bilgilerini detaylı bir şekilde doldurun.
  • Girilen bilgilere onay geldiğinde belgelerinizi yükleyin.
  • Kontroller ve belge onaylarının ardından araç finansmanınız satıcıya aktarılır.

Türkiye’de bir ilk! Kuveyt Türk Dijital Araç Finansmanı’nı başlattı

DETAYLI BİLGİ İÇİN: http://www.kuveytturk.com.tr/

Bakiyeli hesap sayısında rekor! 7 milyonu aştı

CarrefourSA’da indirim çılgınlığı tekrar başladı! Samsung Galaxy S21 FE’ye 2 bin lira indirim! 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Dolarda son dakika! Dolar alalım mı satalım mı? Ünlü analistten şok açıklama!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön