03 / 05 / 2024

dijital araç finansmanı

dijital araç finansmanı

Kuveyt Türk’ten Türkiye’de bir ilk geldi. Sahip olmak istediğiniz araç için Kuveyt Türk Mobil'den Dijital Araç Finansmanı'na başvurabilir ve aynı zamanda dijitale özel cazip oranlar ile bütçenizi zorlamadan istediğiniz aracı satın alabilirsiniz. İşte detaylar…

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

İkinci el araç fiyatları dibi gördü! Araç alacaklar dikkat: 2024'te ibre yine tersine dönecek!

Ticaret Bakanlığı’nın aldığı kararlar, finansman çözümlerindeki çıkmaz ve yüksek faiz oranları nedeniyle, ikinci el araç fiyatlarında gerileme kaydedildi. Peki fiyatlar gelecek sene ne olacak? İşte merakla beklenen o sorunun yanıtı...

Kirada fahiş zamlar son buluyor! Dijital kayıt sistemi geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı’nda birden fazla ev sahibi olan kişilerin krediye erişimi zorlaştırılacak. Dijital kayıt sistemleri kurularak ev, iş yeri kiraları ve ikinci el araç satışları gibi işlemlerin dijital ortamda kaydedilecek.

Ev, araba alacaklara müjde! Sinpaş Yapı faizsiz finansman desteği verecek!

Türkiye'de faaliyetlerine devam eden Sinpaş, hızlı bir ivme ile büyüyen araç ve konut talebine karşılık, faizsiz finansman desteği sağlayacağını duyurdu.

130'dan fazla ülke dijital para birimini çıkarmak için çalışıyor!

Bitcoin gibi kripto paraların finansal istikrara yönelik olası risklerine karşı alternatif araçlara dönük araştırmalar yoğunlaşırken, merkez bankalarının kendi dijital para birimlerini çıkarma çalışmaları dünya genelinde hız kazanıyor.

Tasarruf Finansman sektörü 8 yılda yüzde 854 büyüdü! Sözleşme tutarı 106 milyar TL’ye ulaştı! 

Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Sektörü ile İbn Haldun Üniversitesi, ‘Tasarruf Finansman Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin kurulmasına ilişkin protokole imza attı. İşte ayrıntılar...

Dacia ve Renault marka araç alacaklar dikkat! Garanti BBVA bu marka otomobil alacaklara özel kredi desteği sunuyor

Garanti BBVA, dijital kanallarda yükselen otomotiv satışlarını dijital oto kredisiyle desteklediği duyurdu. Bu kapsamda dijital oto kredisinin öncelikle Dacia ve Renault marka araç alacaklarda geçerli olacağı bildirildi.

Araç sahipleri acilen baksın! Bakanlık resmi açıklama yaptı, e-rapor dönemi başlıyor!

Araç muayenelerinde dijital devrim! TÜVTÜRK'ün yeni projesiyle muayene raporları artık kısa mesaj, e-posta ve e-Devlet üzerinden erişilebilir hale geliyor. İşte ayrıntılar...

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Araç sahipleri dikkat! Muayeneden yeni dönem başladı

Araç muayenesinde yeni dönem geldi. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren düzenlemede araç muayene raporları dijital ortama aktarılıyor. İşte tüm detaylar...

Opel’de sıfır araç kampanyası belli oldu! Opel 31 Ekim 2022 fiyat listesi..

Opel, sağlam tasarımları ve modernlikle buluşturduğu teknolojileriyle otomobil, SUV ve ticari araç modelleri için sınırlı kampanya fiyatları, %0’a varan faiz oranlarıyla birlikte avantajlı finansman fırsatları ve Ekim ayı için ödeme seçenekleri sunmakta. İşte Opel 31 Ekim 2022 fiyat listesi..

Türkiye’de bir ilk! Kuveyt Türk Dijital Araç Finansmanı’nı başlattı

Kuveyt Türk’ten Türkiye’de bir ilk geldi. Sahip olmak istediğiniz araç için Kuveyt Türk Mobil'den Dijital Araç Finansmanı'na başvurabilir ve aynı zamanda dijitale özel cazip oranlar ile bütçenizi zorlamadan istediğiniz aracı satın alabilirsiniz. İşte detaylar…

dijital araç finansmanı Haberi

dijital araç finansmanı

Kuveyt Türk, araç sahibi olmak isteyen kişilere, şubeye gitmeden 7 gün 24 saat şekilde Dijital Araç Finansmanı sunmaya başladı.

Bankadan yapılmış olan açıklamaya göre, Türkiye bankacılık sektöründe bir ilki yaşatan hizmet kapsamında, sıfır ya da ikinci el araç finansmanı için gereken tüm işlemler, Kuveyt Türk Mobil üzerinden kolay, hızlı ve güvenli şekilde gerçekleşebiliyor.

Gerekli şartların yerine getirilmesi halinde işlemler aynı gün içinde tamamlanabiliyor. Tüm bunlar ile birlikte müşteriler, dijitale özel kâr oranı ve fırsat ürünü indirimleri ile avantajlı finansman kullanma ayrıcalığı yaşamakta.

Kuveyt Türk müşterileri, Kuveyt Türk Mobil üzerinden hızlı bir şekilde başvuruda bulunabilirken, Kuveyt Türk müşterisi olmayanlar kişiler ise görüntülü görüşme ile kısa sürede müşteri olarak Kuveyt Türk Mobil’den başvuru işlemlerini kolay bir şekilde tamamlayabiliyor.

Müşteriler, Kuveyt Türk Mobil üzerinden 7/24 şekilde...