24 / 07 / 2024

Tüysüz ailesi gayrimenkullerini satışa çıkarıyor!

Tüysüz ailesi gayrimenkullerini satışa çıkarıyor!

Tüysüz ailesi borçlarını ödeyebilmek için mülklerini satışa çıkardı. Aile, İstiklal Caddesi'nde yer alan Sarraf Tüysüzler adlı kuyumcu dükkanı için 12, Yürüyüş Yolu'nda yer alan 4 katlı giyim mağazası için de 3.5 milyon lira istiyor.




Adem Tüysüz'ün vefatı sonrasında alacaklıların panikleyerek alacaklarını talep etmesi nedeniyle zor günler geçiren ve şehir dışına kaçmak zorunda kalan Tüysüz ailesi, kısa süre sonra adli makamlara teslim olmuş ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bir müddet cezaevinde kalan Cemalettin, Cengiz, Turgut ve Yüksel Tüysüz, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 


3 KATLI VE 700 METREKARE


Tüysüz ailesi bireyleri serbest bırakıldıktan sonra borçlarını ödeyeceklerini belirtmiş ve mülklerini elden çıkarmak için görüşmelere başlamıştı. Tüysüzler önceki akşam İstiklal Caddesi üzerinde yer alan Sarraf Tüysüzler Kuyumculuk binasına 'satılık' afişi astı. Binanın 700 metrekare ve 3 katlı olduğunun belirtildiği afişte bir de Cemalettin Tüysüz'e ait olduğu öğrenilen bir numara da yer aldı. 


ESKİ TELEVİZYON BİNASI 


Tüysüz ailesinin satılığa çıkardığı mülkler arasında İstiklal Caddesi üzerinde yer alan ve 12 milyon lira değer biçildiği öğrenilen kuyumcu dükkanıyla beraber, Ziraat Bankası yanında yer alan ve 205 metrekare alanda bulunan eski televizyon binasının da bulunduğu öğrenildi. 


4 katlı olan ve 5 kata kadar inşaat izni bulunan binada 12 bin lira aylık kira ödeyen bir giyim firmasının bulunduğu, bu bina için Tüysüzler'in 3.5 milyon lira talep ettiği öğrenildi. Tüysüz ailesine ait olan Kocaeli TV'nin eski binası da satılan mülkler arasında yer alıyor. 


Kocaeli Manşet 


Geri Dön