20 / 05 / 2024

Ünlü altın uzmanları 6 ay sonra gram altın fiyatlarının kaç liraya yükseleceğini açıkladı

Ünlü altın uzmanları 6 ay sonra gram altın fiyatlarının kaç liraya yükseleceğini açıkladı

FED’in faiz artırımı sonrası piyasalarda düşüş başladı. Yatırımcılarda soru işaretleri oluşurken, analistler önümüzdeki dönemi yorumladı. İşte detaylar…



Vatandaşların ise bu durumda hiç kuşkusuz ilk adresi ekonomist ve analistler oldu.

Analistler, “Jeopolitik risklerin ve sürekli enflasyonun aşağı yönlülüğü koruduğunu görüyoruz ve altının önümüzdeki altı ay içinde 1,900$/ons seviyesinden desteklenmesi gerekiyor” ifadelerini kullanırken, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de konu ile alakalı konuştu.

Memiş, “Jeopolitik risklerin ve sürekli enflasyonun aşağı yönlülüğü koruduğunu görüyoruz ve altının önümüzdeki altı ay içinde 1,900$/ons seviyesinden desteklenmesi gerekiyor” şeklinde konulurken, Fed'in yıl sonuna kadar 3 kez faiz artırımına gideceğini hatırlatıp, belirsizlik nedeniyle, küresel ekonominin daralacağını altın gibi değerli emtianın yerine değerli para alacağını kaydetti.

Ünlü altın uzmanları 6 ay sonra gram altın fiyatlarının kaç liraya yükseleceğini açıkladı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Mayıs 2022 tarihinde saat 23.12'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 15,23 euro 16,07 altının gramı ise 904 TL değerinde. 

Avrupa’nın göbeğinde aylık 64 bin liraya çalışacak 1 milyon 500 bin işçi alacaklar! İşte aranan meslek grupları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4 bin 175 kişiyi işe alacağını duyurdu! İşte aranan şartlar

Kripto para piyasasında neler oluyor? Kasım’da zirveyi giren gören Bitcoin Mayıs’ta neden çakıldı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön