12 / 05 / 2024

Uzaktan eğitime geçen üniversiteliler dikkat! Evinizden para kazanacaksınız!

Uzaktan eğitime geçen üniversiteliler dikkat! Evinizden para kazanacaksınız!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından okulları kapanarak online eğitime sistemine geçen üniversite öğrencilerinin evinden çıkmadan yapabileceği ek işler neler?



UZAKTAN EĞİTMENLİK

Teknolojinin gelişimiyle uzaktan eğitim de gittikçe daha fazla yaygınlaşırken, üniversite öğrencileri de böylece kendi alanlarında ders verme imkânı buluyor. Bir yandan eğitimlerine devam eden öğrenciler, diğer yandan da internet üzerinden hem özel ders hem grup dersleri verebiliyor.

Uzaktan eğitime geçen üniversiteliler dikkat! Evinizden para kazanacaksınız!

ÇAĞRI MERKEZİ TEMSİLCİLİĞİ

Mesleki tecrübe aranmayan işlerden biri de çağrı merkezi temsilciliği. Bu alandaki en önemli kriter ise çalışan kişinin hızlı bir internet bağlantısına sahip olması. Çünkü bu iş, sadece telefon görüşmeleri şeklinde yapılmıyor. Artık mesaj ve mail gibi telefon dışı çağrılar da cevaplanıyor. Sadece telefon çağrılarının cevaplanması durumunda çalışanın kendi kulaklığının olması istenirken bazen de şirket tarafından da kulaklık temin edilebiliyor. Genelde part time olarak yapılan bu iş, ev konforunda çalışmak isteyen üniversite öğrencilerine ek gelir kazandırmakta.

TOPLULUK YÖNETİCİLİĞİ

Eğer insanlarla etkileşim içinde olmak, yarışma gibi etkinlikler düzenlemek ve topluluklar oluşturmaktan hoşlanıyorsanız, topluluk yöneticiliği sizin için en ideal işlerden biri. Bu işi yapanlar, çevrim içi Facebook veya koşu grupları gibi gruplar oluşturarak ya da mevcut grupları yöneterek evden çıkmadan para kazanabilmekte.


Geri Dön