18 / 05 / 2024

Uzman isim açıkladı! Gram altında büyük iddia 1.140 TL olacak! 

Uzman isim açıkladı! Gram altında büyük iddia 1.140 TL olacak! 

Altında yatırım yapmak isteyeneler özellikle gram altının fiyatlarını merak ediyor. Herkesin kafasında aynı sorular var. Altın düşecek mi? Çıkacak mı? Ne kadar olacak? İşte detaylar...



Binlerce yıldır para birimi, mücevherat ve değer saklama aracı olarak kullanılan, çok rağbet gören bir değerli metaldir. Altın, geniş çapta zenginlik ve refahın sembolü olarak kabul edilir ve dünyada en çok ticareti yapılan emtialardan biridir. Korozyona karşı direnç ve iletkenlik gibi benzersiz özelliklerinden dolayı elektronik, diş hekimliği ve havacılık gibi çeşitli endüstrilerde de kullanılmaktadır.

Uzman isim açıkladı! Gram altında büyük iddia 1.140 TL olacak! 

Bir gram altın, külçe altın, mücevher veya madeni paraların ağırlığını ölçmek için yaygın olarak kullanılan bir kütle birimidir. Bir gram altın, bir mililitre su ile aynı ağırlığa sahiptir ve 0,03215 ons'a eşdeğerdir. Altının fiyatı genellikle ons olarak belirtilir, ancak özellikle küçük mücevherat veya külçe için gram cinsinden de ifade edilebilir. Altının gram değeri piyasa koşulları, talep, altının güncel spot fiyatı gibi faktörlere bağlı olarak değişebilmektedir.

O yağ vatandaşın yakın markajındaydı! A101'den beklenen indirim haberi geldi! Yetişen alır...

Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından Borsa İstanbul'dan 'deprem' kararı! Geçiçi olarak kapatıldığı duyuruldu

Telegramın yeni güncellemesinde bomba özellik! Gerçek zamanlı mesaj çevirisi geliyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön