02 / 07 / 2024

WhatsApp’ta silinen mesajlar artık geri yüklenebilecek!

WhatsApp’ta silinen mesajlar artık geri yüklenebilecek!

WhatsApp yöneticisi Will Cathcart, uygulamanın, kullanıcıların yanlışlıkla silinen mesajları geri almasına olanak tanıyan yeni bir özellik sunduğunu duyurdu.



ANDROID CİHAZLAR SİLİNEN WHATSAPP SOHBETLERİ NASIL GERİ ALINIR?

Android tabanlı cihazlardan silinen WhatsApp sohbetlerini geri getirmek isteyen kullanıcılar için açıklama yapıldı. Buna göre öncelikle “sohbet yedekleme” özelliğinin aktif olması gerektiğini ifade eden WhatsApp, yedeklenmemiş olan sohbetlerin geri getirilemeyeceğini belirtti.

Sohbetleri yedeklemek için sırası ile Ayarlar- Sohbetler- Sohbet Yedeği ekranlarına gidilmesi gerektiğini belirten WhatsApp, açılan ekranda yer alan “Google hesabı” seçeneğine ilgili adresin tanımlanmasının ardından uygulamanın silinip tekrar yüklenmesi gerektiğini bildirdi.

WhatsApp a ilişkin şok iddia! WhatsApp ücretli mi olacak? IOS CİHAZLARDA SİLİNEN WHATSAPP SOHBETLERİ NASIL GERİ ALINIR?

iOS tabanlı cihazlarda silinen WhatsApp sohbetlerinin geri getirilmesi için de sırası ile Ayarlar- Sohbetler- Sohbet Yedeği ekranlarının takip edilmesi gerektiğini belirten WhatsApp, “otomatik yedekleme” seçeneğinin tercih edilmesi ile birlikte sohbetlerin planlı olarak iCloud depolama alanına yedekleneceğini ifade etti

İstanbullular dikkat! Toplu taşımaya zam mı geliyor? İstanbulkart ücreti ne kadar oldu? 21 Aralık 2022 fiyat listesi...
Tarlanızın kaplanı Same Dorando TMR! 21 Aralık 2022 Same fiyat listesi...
Uzman isim 2023 için flaş altın uyarısı yaptı! Tüm zamanların en yükseği gelecek!

Geri Dön