02 / 05 / 2024

Yapı Kredi’den dudak uçuklatacak kampanya! Hesap açana anında 20 bin TL hediye!

Yapı Kredi’den dudak uçuklatacak kampanya! Hesap açana anında 20 bin TL hediye!

Yapı Kredi Bankası, 2023 yılına özel büyük ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Yapı Kredi’de hisse senedi hesabı açanlar 3 bin TL’den 20 bin TL’ye kadar nakit kazanma şansı yakalayacak. İşte kampanyayla ilgili detaylar...



YAPI KREDİ PARA PUAN KAMPANYASININ DETAYLARI

Söz konusu kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin bir tane çekiliş katılım hakkı olacak. Kampanya süresi boyunca bir lot pay senet işlemi gerçekleştirecek müşteriler, yaptıkları tüm işlemlerin başına bir çekiliş hakkı kazanacak. Hesap açımında bir ve diğer işlemlerle en fazla altı çekiliş hakkı elde edilirken, her müşteri bir çekiliş hakkıyla sınırlandırılacak.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin HISSESENEDI yazıp boşluk bırakarak T.C kimlik numaralarını da ekledikten sonra 4470'e kısa mesaj yollamaları yeterli olacak.

Yapı Kredi’den dudak uçuklatacak kampanya! Hesap açana anında 20 bin TL hediye!

YAPI KREDİ BANKASI’NIN TARİHÇESİ

Türkiye finans sektörünün iki güçlü ve köklü kurumu olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Koçbank A.Ş.'nin güçlerini, deneyimlerini ve kaynaklarını bir araya getirerek daha iyisini sunmak için ortaya koyduğu birliktelikle yeni oluşumunu 2006 senesinde tamamlayan Yapı Kredi, bugün her iki kurumun tarihini ve ortak değerlerini özümseyen bir finans devi haline geldi.

KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK

Yapı Kredi Bankası, eğitim, çevre, kültür ve sanat projeleri başta olmak üzere topluma yarar sağlayacak Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerine finansal ve gönüllü insan kaynağı desteği vererek, içinde yaşadığı toplumun sürdürülebilir kalkınma amaçlarına ulaşmasında üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için çalışıyor.

İNSAN KAYNAKLARI

Yapı Kredi Bankası’nın sektördeki öncü yeri ve tecrübesine, Koç Holding’in deneyimi ve UniCredit’in uluslararası kültürünün eklenmesiyle şekil alan Yapı Kredi Ailesi, değişime ve gelişime açık, dinamik ve sosyal sorumluluklarının farkında olan çalışanlarıyla Türkiye’nin her noktasına sınırsız hizmet anlayışını taşıyor.

Yapı Kredi'nin 20 bin TL kampanyasına bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

ÖTV haberi bu sefer zil takıp oynatacak! Bu kişiler ÖTV’den muaf tutulacak!

Banka hesabınıza bir anda bloke konulabilir! Bu habere göz atmadan işlem yapmayın!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön