07 / 05 / 2024

Yastık altındaki altınları kılıfa sokun, dışarı bile çıkarmayın! Yeni tahmin uykularınızı kaçıracak

 Yastık altındaki altınları kılıfa sokun, dışarı bile çıkarmayın! Yeni tahmin uykularınızı kaçıracak

Altında kısa vadede çözüm görmeyen analistler, güvenli liman ihtiyacının derinleşmesiyle birlikte altın fiyatlarının 1100 TL'lere çıkacağını savunuyor.



"KISA VADEDE RAHATLAMA GÖZÜKMÜYOR"

Apuhan gram altın fiyatlarına ilişkin beklentisini şu sözlerle açıkladı: “Özellikle son günlerde gittikçe artan belirsizlik ve bu belirsizliğin uluslararası gelişmelerle de desteklenmesi sonucu ‘Güvenli liman’ arayışı önem kazanıyor. Bu arayış ise en çok altın fiyatlarına yansıyor ve bu yansıma sonucu altında rekor üzerine rekor kırılıyor. Kısa vadede herhangi bir rahatlatıcı gelişme de ufukta gözükmemekte. Jeopolitik risklerin artması da paniği tetikliyor. Bununla beraber dünyada artan enflasyon sonucu merkez bankaları faiz silahına sarılmış durumdalar. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön