14 / 05 / 2024

Yatırım yapmadan önce bu habere mutlaka bakın! İşte doların zirve yapacağı tarih

Yatırım yapmadan önce bu habere mutlaka bakın! İşte doların zirve yapacağı tarih

Ekonominin kötüye gitmesi ve dolardaki belirsizlik yatırım yapmak isteyen vatandaşları endişeye sokuyor. Dalgalı seyreden dolar ve akıbeti merak ediliyor Dolar uzmanı Selçuk Geçer, yatırımcıları uyararak Doların zirve yapacağı tarihide söyledi.




Yani kısacası Selçuk Geçer açıklamalarında, doların zirve yapacağı tarih 2023 senesinin son çeyreği olarak tahmin ediliyor. Fakat, bu tahminde belirsizliklerin ve risklerin sürdüğünün bilinmesi gerekiyor. Dedi.

26 ŞUBAT DOLAR VE EURO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Son kapanışını 18.8748 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış ücreti 18.8722 TL'den, satış ücreti ise 18.8774 TL'den işlem görüyor.

Yatırım yapmadan önce bu habere mutlaka bakın! İşte doların zirve yapacağı tarih

EURO NE KADAR?

%-0.07'luk bir farklılık yaşayan euro ise bugün aşağı ibreyi gösteriyor. Bir evvelki kapanışını 20.0099 TL'den yapan euro şu anda 20.0039 TL alış ve 20.0161 TL satış ücretine sahip.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön