15 / 05 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Borsa yeni güne nasıl başladı?

Yatırımcılar dikkat! Borsa yeni güne nasıl başladı?

Yatırımcıların gündeminde yer alan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,13 artışla 4.476,91 puandan başladı.



Günü yükselişle tamamlamıştı

Dün BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 4,78 puan artarken, toplam işlem hacmi 39,8 milyar TL düzeylerinde gerçekleşti.

Yatırımcılar dikkat! Borsa yeni güne nasıl başladı?

Ayrıca bankacılık endeksi yüzde 0,20 değer kazanırken, holding endeksi yüzde 0,34 değer kaybetmişti. Yine verilen detaylara göre, sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 3,73 ile kimya, petrol, plastik, en çok kaybettiren yüzde 2,82 ile madencilik şeklinde oldu.

Analistler yaptıkları açıklamalarda küresel pay piyasalarında, ABD'deki borç limiti krizine ilişkin haber akışı ve ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin sözle yönlendirmeleriyle varlık fiyatlarında yön arayışının sürdüğünü kaydetti.

Emekli bayram ikramiyesinin verileceği tarihler belli oldu! Bayram ikramiyesi kaç TL, yeni zam geldi mi?

Milli Emlak'tan 57 bin 405 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Tek tek açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

IOSCO'dan kripto varlık düzenlemesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön