02 / 05 / 2024

Yatırımcılara altın uyarısı geldi: Paranızı dörde bölün...

Yatırımcılara altın uyarısı geldi: Paranızı dörde bölün...

Altının onsu, bu hafta rekor yükselişler göstererek 2 bin doları geçti. Rusya-Ukrayna savaşı ve yaptırımlar emtia fiyatları ve döviz kurları üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Peki altın fiyatları ne olacak? Yatırımcılar neye yatırım yapmalı?



Rusya Ukrayna arasında gerçekleşen savaşın etkileri, piyasaları doğrudan etkiledi. Bu durum yatırımcıları başta  güvenli liman olan altına yönelmesini sağladı.Yüksek emtia fiyatlarının küresel olarak enflasyonu artıracağı endişeleri karşısında yatırımcılar altına yöneldi.

Yatırımcılara altın uyarısı geldi: Paranızı dörde bölün...

Milyonlarca yatırımcı değişken döviz kurları ve dalgalı altın fiyatları karşısında nasıl bir yol almaları gerektiği konusunda kafaları karıştı. Piyasalar savaşın seyrine göre şekillenirken yatırımcılar, neye yatırım yapmaları konusunda araştırmalar yapıyor.  Elinde altını olan veya altına yatırım yapmayı düşünenler için altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten ''altın uyarısı'' geldi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön