02 / 07 / 2024

Yüksekten dolar alanlar için fırsat doğacak! Dolar 15 lira...

Yüksekten dolar alanlar için fırsat doğacak! Dolar 15 lira...

Dolar kuru yeni haftanın ilk işlem gününe 14,34 liradan başladı. Öte yandan yatırımcılar ise dolar kurunun alış satış fiyatını yakından takip ediyor. Dolar almak ve yatırım yapmak isteyenler dolar kuru yükselecek mi? Dolar kaç lira olacak? sorularının cevaplarını araştırıyor...



YÜKSEKTEN DOLAR ALANLAR İÇİN YATIRIM FIRSATI GELDİ Mİ?

İslam Memiş, yüksekten dolar ve altın alanların beklediği fırsatın gelmiş olabileceğini söyledi. İşte Memiş'in açıklamaları: "Euro dolar paritesi 1.09 seviyesinde. Dip seviyelere geldi. Yüksekten dolar, euro, altın alan yatırımcılar bir noktada çıkış fırsatı buluyorlar. Bu dip seviyeleri test eden paritelerde yüksekten gümüş, altın, döviz almış yatırımcısına da pariteye geçme yani euro alma, sterlin almak gibi dip seviyelerde olan paritelere geçmek için bana göre fırsat. Elinizde altın dolar varsa bunu parite yapmak için değerlendirebilirsiniz uyarım önümüzdeki hafta da geçerli olacaktır."

Dolarda heyecanlı dakikalar: Dolar kuru yükselmeye devam ediyor!

Altın, dolar ve euro... Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Dolarda nefesler tutuldu! İşte 5 Mart 2022 dolar kuru!

Dolar fiyatları güne damga vurdu! Bu senenin zirvesinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön