28 / 04 / 2024

Yurt dışından telefon almak avantajlı mı? Son zam sonrası kalem kalem hesaplandı

Yurt dışından telefon almak avantajlı mı? Son zam sonrası kalem kalem hesaplandı

IMEI ücretlerine gelen görülmemiş zam yurt dışından telefon alma hayali kuranları yıktı. Peki şimdi ne olacak? Yurt dışında telefon almak halen daha mı avantajlı? İşte yanıtı...



Resmi Gazete'de yayımlanan kararla; IMEI kayıt ücreti olarak da bilinen 'Yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım izin harcı' 20 bin TL olarak belirlendi. Hal böyle olunca, "Yurt dışından iPhone almak hala mantıklı mı?" sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte yeni gelen zamların ardından herkesin merak ettiği yurt dışından iPhone almak ile Türkiye’den iPhone almak arasında oluşan fiyat farkı hesaplandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön