25 / 07 / 2024

Yüzde yüz faiz indirimi almak ister misiniz? O kişiler kredilerde faiz ödemeyecek!

Yüzde yüz faiz indirimi almak ister misiniz? O kişiler kredilerde faiz ödemeyecek!

“Önce Halk Sonra Banka” sloganı ile senelerdir karşımıza çıkan Halkbank, esnaflara ve girişimcilere özel faizsiz kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Halkbank’ın açıkladığı bu meslek kollarından birinde yer alıyorsanız anında faizsiz kredi alabilirsiniz...


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Kaybolmaya Yüz Tutan Meslek Kollarında Faaliyet Gösteren Esnaflara Kredi

Halkbank tarafından bazı meslek gruplarına faizsiz kredi verildiği açıklanmıştı. Bu meslek gruplarından biri de eski Türk kültürünü yansıtan eserlerde faaliyet gösteren esnaflar yani kaybolmaya yakın iş kollarında faaliyet gösteren esnaflardır. Bu kişiler Maliye Bakanlığınca kabul edilen 193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 9 uncu maddesinde belirtilen meslekleri icra ediyorsa ve ayrıca Vergi İstisna Belgesine sahip ise anında faizsiz krediye sahip oluyorlar. Halkbank'a başvuru yapmaları durumunda 200,000 liraya sahip olacaklar

 

Yüzde yüz faiz indirimi almak ister misiniz? O kişiler kredilerde faiz ödemeyecek!

193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 9’uncu maddesinde belirtilmiş olan meslekler ise şu şekilde sıralanıyor:

El dokuma işleri, bakır işletmeciliği, çini ve çömlek yapımı, sedef kakma ve ahşap oyma işleri, kaşıkçılık, bastonculuk, semercilik, yazmacılık, yorgancılık, keçecilik, lüle ve oltu taşı işçiliği, çarıkçılık, yemenicilik ve oyacılık. Başvurular ise size en yakın Halkbank şubelerinden yapılıyor, online kanallar ile yapılan başvurular geçerli değil.

Kredi desteğinden faydalanmak isteyen esnafın bazı koşullara sahip olması gerekiyor.  Bu koşullar milyonlarca esnaf tarafından araştırılıyor. Peki bu koşullar neler?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön