15 / 05 / 2024

Ziraat Bankası günlük 27 TL geri ödeme 20 bin TL kredi veriyor! Uygun kredi fırsatını kaçırmayın!

Ziraat Bankası günlük 27 TL geri ödeme 20 bin TL kredi veriyor! Uygun kredi fırsatını kaçırmayın!

Ziraat Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli tüketici kredisi seçenekleri sunmaktadır. Bu kredi seçenekleri, müşterilere farklı faiz oranları ve ödeme seçenekleri ile sunulmaktadır.



 Ziraat Bankası günlük 27 TL geri ödeme 20 bin TL kredi veriyor! Uygun kredi fırsatını kaçırmayın!

Taksit ve Vade Seçenekleri

Ziraat Bankası, müşterilerine tüketici kredisi tahsis aşamasında kolaylık sağlayarak ödeme seçeneklerini en uygun şekilde sunuyor. Kredi hesaplama aracı sayesinde müşterilere taksit tutarları da detaylı olarak açıklanıyor.

Banka, tüketici kredisi seçenekleriyle birlikte müşterilerine 36 aya kadar vade imkanı sunuyor. Kredi tutarına göre vade seçenekleri değişebiliyor.

Bankanın açıklamasına göre, 50.000 TL'ye kadar olan krediler için 36 aya kadar vade seçeneği mevcutken, 50.001 TL ve 100.000 TL arasındaki krediler için 24 aya kadar vade imkanı sunuluyor. 100.001 TL ve üzeri kredi tutarları içinse müşterilere 12 aya kadar vade seçeneği sağlanıyor.

Kredi Başvurusu

Ziraat Bankası, tüketici kredisi başvurularını internet şubesi, ATM, mobil uygulama, şube veya çağrı merkezi üzerinden kabul etmektedir. Başvuru yapmak için gerekli belgeler arasında nüfus cüzdanı fotokopisi, gelir belgesi, ikametgah belgesi ve fatura ödemeleri gibi belgeler yer almaktadır.

Ziraat Bankası müşterisi olanlar hemen buraya göz atsın! Çok önemli bir detay açıklandı!

Tarlasına traktör alacak çiftçiler şimdi bakın! Ziraat Bankası peş peşe açıkladı! Traktör kredilerinde son dakika!

Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı! Tıklayanlar 75 TL’yi kapıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön