02 / 05 / 2024

2023 okullar ne zaman kapanacak? Bu sene yaz tatili ne zaman başlayacak? 

2023 okullar ne zaman kapanacak? Bu sene yaz tatili ne zaman başlayacak? 

Öğrenciler ve veliler bu sene okulların ne zaman kapanacağını sorguluyor. Peki 2023 yaz tatili ne zaman? 2023 okullar ne zaman kapanacak? İşte detaylar...



Yaz tatiline ilişkin araştırmalar hız kazandı. Mayıs ayının bitmesine bir gün kala okullar ne zaman kapanıyor sorusu gündeme geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini ilgilendiren 2023 Yaz tatili kaç gün olacak, tatil ne kadar sürecek? 

Bu ay öğrenciler için tam bir tatil ayı oldu. Öğrenciler, 1 Mayıs Pazartesi işçi bayramı tatili, 15 Mayıs Pazartesi seçim tatili, 19 Mayıs Cuma Resmi tatil ve 29 Mayıs Cuma ise cumhurbaşkanlığı ikinci tur tatili yaptılar.

Bu günleri de hafta sonu tatilleri ile birleşince öğrenciler Mayıs ayının her haftasında neredeyse iki günlük tatil yerine üç gün tatil yaptılar. Bu ay sınav programı içerisinde olan öğrenciler bu tatillerden dolayı biraz da olsa rahatladılar. 

Büyük yaz tatili için sayılı gün başladı. Her yıl olduğu gibi bu senede eğitim - öğretim yılında tatiller yapıldı. 2 ayrı dönemi kapsayan ara tatiller ve 15 tatilin ardından yaz tatili öğrencilerin ve velilerin gündeminde yer aldı.

Peki bu yıl yaz tatili ne zaman başlayacak, 2023 Yaz tatili kaç gün, ne kadar devam edecek? İşte MEB güncel takvimi...


Geri Dön