18 / 05 / 2024

2.5 milyon kişiyi ilgilendiriyor! EYT'lilere promosyon...

2.5 milyon kişiyi ilgilendiriyor! EYT'lilere promosyon...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamalarına göre, EYT'liler ilk maaşlarını 1 Mart günü alacaklar. Bankalar da bu açıklamanın ardından EYT'liler için promosyon tekliflerini duyurdu. İşte detaylar...



Bankalar kampanyaları duyurmaya başladı!

Bazı bankalar şimdiden EYT’lilere özel hazırladıkları kampanyaları duyurmaya başladı. Örneğin Deniz Bank, emekli maaşını bankadan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere 5 bin TL’ye varan ödeme yaparken, EYT kapsamındaki emeklilere ise otomatik fatura ödeme talimatına karşılık 7 bin 500 TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını belirtiyor. EYT’lilere özel kampanyadan 1 Şubat 2023’ten sonra emekli olmuş müşteriler yararlanabilecek.

Diğer bankaların güncel promosyon ödemeleri ise şöyle:

GARANTİ BBVA: Emekli maaşını bankaya taşıyanlara 6 bin TL’ye varan nakit promosyona ek olarak 1.500 TL bonus ödemesi yapıyor. Kampanya 31 Ocak’a kadar sürecek.

AKBANK: Emekli maaşını 31 Ocak’a kadar bankaya taşıyan ve 3 sene boyunca maaşını bankadan almayı taahhüt edenlere 7 bin Türk Lirası'na varan promosyon ödüyor.

YAPI KREDİ: Banka 7 bin Türk Lirası nakit promosyonun yanı sıra iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda 200 TL ilave ücret ödemesi yapıyor. Ayrıca 31 Ocak’a kadar ilk kez kredi kartı alan müşteriler; 500 TL harcama sonrasında ek 300 TL nakit promosyon hakkı kazanıyor. Böylece bankanın toplam promosyon ödemesi 7 bin 500 TL’ye ulaşıyor.

İşte 2023 MTV fiyat listesi.. Kim ne kadar MTV ödeyecek? İşte o liste...

Memur emeklilerinin zam farkları ne zaman ödenecek? İşte o tarih...

10 bin ehliyet iade edilecek! Hangi trafik cezaları af kapsamında?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön