19 / 05 / 2024

3 ay ertelemeli kredi imkanı! 45000 TL'ye kadar limit var

3 ay ertelemeli kredi imkanı! 45000 TL'ye kadar limit var

Ziraat Bankası’nda hesabı bulunanlar için dikkat çeken gelişme. Nakit ihtiyacı olan vatandaşları kapsayan kampanya çerçevesinde 45 bin TL kredi verilecek. Ziraat Bankası müşterilerinin yararlandığı kampanyanın detayları netleşti. İşte tüm detaylar...



ZİRAAT BANKASI KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU
Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği açıklama Ziraat Bankası'ndan geldi. Ay sonunu getirmekte güçlük çeken vatandaşlar bankaların kampanya detayları hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Ziraat Bankası kendi müşterilerine özel yaptığı yeni kampanya ayrıntılarını duyurdu. 

45 bin TL'ye kadar kredi vereceğini açıklayan Ziraat Bankası 36 ay vade imkanı sunuyor. Sadece Ziraat Bankası müşterileri için geçerli olan kampanya 1 Aralık 2022 tarihinde başladı. Nakit ihtiyacı olan Ziraat Bankası müşterileri kampanya kapsamında yer almaktadır. Nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşların araştırdığı kampanya detaylarında 3 ay boyunca erteleme imkanı sunulduğu da yer alıyor. Ziraat Bankası'nın sunduğu nakit kredi ödemeleri için başvuru yapacak olan vatandaşların bireysel müşteri olmaları durumunda ödeme işlemlerinde istedikleri zaman aynı faiz oranıyla yıl sonuna kadar masrafsız yararlanabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön