27 / 05 / 2024

3 ay ertelemeli kredi imkanı! 45000 TL'ye kadar limit var

3 ay ertelemeli kredi imkanı! 45000 TL'ye kadar limit var

Ziraat Bankası’nda hesabı bulunanlar için dikkat çeken gelişme. Nakit ihtiyacı olan vatandaşları kapsayan kampanya çerçevesinde 45 bin TL kredi verilecek. Ziraat Bankası müşterilerinin yararlandığı kampanyanın detayları netleşti. İşte tüm detaylar...



KREDİDEN YARARLANMA ŞARTLARI NELERDİR?
Birçok kişinin merakla beklediği Ziraat Bankası kampanya detayları açıklanmaya devam ediyor. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası özel bankalara göre daha uygun faiz imkanları ile kredi sunmaktadır. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin başvuru şartlarını sağlıyor olması gerekiyor. Bu kapsamda kişinin icralık veya avukatlık bir durumun olmaması istenirken en az 6 aylık sigortası bulunan kredi sicili temiz olan kişilere ödeme yapılacağı belirtildi. Şartları sağlayan vatandaşlara 36 ay taksit imkanı ile 45 bin TL'ye varan ödeme yapılıyor.

Emeklilerin Kredi başvurusunda bulunabilmesi için öncelikle maaşını Ziraat Bankası'na taşıması veya banka üzerinden maaş alıyor olması gerekmektedir. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin Ziraat Bankası müşterisi olması zorunludur. Çalışan kişilerde kampanya başvurusunda bulunabilir. Başvuru yapmak isteyen kişiler en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek 36 ay vadeli ve 3 ay erteleme imkanı bulunan kredi kampanyasından yararlanabilmektedir.

http://www.ziraatbank.com.tr/tr


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön