27 / 05 / 2024

40 şirket tam 11 milyarlık vurgun yaptı! O paralar iade edilecek!

40 şirket tam 11 milyarlık vurgun yaptı! O paralar iade edilecek!

Elektrik üreticilerinin, tüketiciyi korumak için bir araya gelerek kurduğu havuz sistemine aktarılacak olan parayı 40 şirket kasten hesaplarına aktardı. Araştırma sonucu 11 milyarlık vurgun yapan 40 şirketten para geri alınacak. İşte haberin detayları.



  40 şirket tam 11 milyarlık vurgun yaptı! O paralar iade edilecek!

40 ŞİRKETE SORUŞTURMA

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) usulsüzlükler karşısında halkın yanında olmaya deva ediyor.Üretim ve tüketim arasında yaşanan dengesizlik,üretim tesisi arızası,şebekede ortaya çıkan problemler sebebiyle oluşacak olan bu fiyat hareketlerin şirketler tarafından düzeltilerek iadesinin gerçekleşeceği öğrenildi. Söz konusu hataları yaparak kasten piyasayı manüpüle eden kasasını dolduran şirketleri tespit eden Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK)iade edilecek olan 11 milyar lirayı doğrudan tüketicinin faturasına yansıtacak.

Elektrik ve doğalgaz yardımı resmen başladı! Başvurular artık daha kolay! Destekler başladı!

Bu haberi okuyanlar elektrik faturalarından 100 lira tasarruf ediyor! Canınız daha fazla yanmasın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön