09 / 05 / 2024

A101.com.tr'de Axess Kart ile Ödemelerde Büyük Fırsat! 75 TL Chip-Para hediyesi

A101.com.tr'de Axess Kart ile Ödemelerde Büyük Fırsat! 75 TL Chip-Para hediyesi

www.A101.com.tr, Eylül ayına özel yeni bir kampanya başlattı. A101’in internet sayfasında 1 Eylül – 15 Eylül tarihleri arasında Axess ile 750 TL ve üzeri alışveriş yapanlar ilk alışverişe özel 75 TL chip-para kazanacak.



•    Kampanyaya sadece www.A101.com.tr ‘den yapılacak alışverişler dahildir. ‘A101’ marketlerinden veya ‘A101 Kapıda’ uygulamasından yapıacağınız alışverişlerde kampanya geçerli değil.
•    Kampanya sanal POS’tan yapılan ödemelerde geçerlidir.

 A101.com.tr de Axess Kart ile Ödemelerde Büyük Fırsat! 75 TL Chip-Para hediyesi

•    Axess, Wings, Free, Akbank Kart, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Kampanyaya dahil olmayan kartlar ise: Bank’O Card Axess ve Ticari kartlar…
•    Chip-para kampanyası müşteri bazında. Asıl ve ek kartlarla yapacağınız harcamalarda kampanyadan sadece bir defa ve en fazla 75 TL chip-para kazanabilirsiniz. 
•    Ödül, kampanya kapsamındaki en son harcama yaptığınız kartına yüklenecek.
•    Nakit çekim, EFT ya da havale, fon alım veya satım, BES işlemleri, anlık ve otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-paranın da iadesi alınacak. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç olarak yansıtılır. Bunu da bilmekte fayda var.


Geri Dön