25 / 07 / 2024

AFAD Depremzedelere Kira Destek Ödemeleri Devam Edecek Mi?

AFAD Depremzedelere Kira Destek Ödemeleri Devam Edecek Mi?

Son açıklamalara göre, AFAD'ın kira destek programı kapsamında dördüncü ödeme işlemleri tamamlandı. Söz konusu olarak destek tutarları hak sahiplerinin hesaplarına aktarıldı. AFAD'ın kira destek programı, deprem döneminde mali sıkıntılar yaşayan vatandaşları desteklemektedir.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


AFAD Depremzedelere Kira Destek Ödemeleri Devam Edecek Mi?

Depremzedelere kira destek ödemesi devam edecek mi?

Şu ana kadar düzenli olarak depremzedeler için yapılan kira destek ödemesinin devam edip etmemesi merak edilmektedir. Bakan Yerlikaya, bu konu hakkında da vatandaşların bilgilendirilmesi için açıklamasını yapmıştır. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremden etkilenen vatandaşların devletin yanında olduğunu belirterek kira destek ödemelerinin sürdürüleceğini belirtti. Bu açıklama kapsamında şu ana kadar yapılan depremzedeler için kira destek ödemeleri devam edecektir. Bu konuda devletin tüm kurum ve kuruluşlarının birlik içinde çalıştığı belirtilmiştir. 

Son dakika: Hatay'da Toplu Düğün Projesi başladı! Evlenecek çiftlere çeyiz desteği verilecek!

Depremzedelere Hibe ve Faizsiz Kredi Başvurusu Başladı mı? İşte Detayları ve Nasıl Başvurulur?

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön