03 / 05 / 2024

AK Partili o isim asgari ücret için tarih verdi! Asgari ücrete ne zaman zam gelecek?

AK Partili o isim asgari ücret için tarih verdi! Asgari ücrete ne zaman zam gelecek?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen asgari ücret ile ilgili bir son dakika açıklaması daha geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, asgari ücret için tarih verdi. Peki asgari ücrete ne zaman zam gelecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı....




Hamza Dağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen asgari ücret ile ilgili tarih verdi. Peki asgari ücrete ne zaman zam yapılacak? 

AK Partili o isim asgari ücret için tarih verdi! Asgari ücrete ne zaman zam gelecek?

Asgari ücretle ilgili olarak, "Enflasyonun altına kimseyi ezdirmeyeceğiz dedik ve ezdirmedik. Yüzde 30-40 zamlarla bunu ortaya koyduk." dedi. "Burada özellikle ticari hayata baktığımızda hareketlilik devam ediyor." diyen Dağ, "Sabit gelirliler konusunda hamleler yapmamız lazım. Asgari ücretle ilgili bir irade ortaya koyduğunuz herkes kendi çalışanlarına bir artış koymuş oluyor ve insanların alım gücünü bir seviyede tutmaya çalışıyoruz. İlgili bakanlıklarımız şu anda takip ediyor, gelen verilere göre zaten Temmuz ayında memurlarla ilgili bir gündem var, asgari ücretle ilgili Aralık ayında konuşuluyor. Ama gerekirse müdahale yapmaktan çekinmeyiz." 
 

Memur maaş zamları ve emekli maaşları için Erdoğan'dan yeni formül: İşin içinden çıkacağız

Enflasyon sonrasında asgari ücret rakamı güncellendi! Bakan asgari ücretle ilgili kriteri açıkladı

Asgari ücrete zam gelecek mi? Erdoğan son noktayı koydu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön