28 / 04 / 2024

Altın fiyatları ne olacak? Yorumlar peş peşe geldi...

Altın fiyatları ne olacak? Yorumlar peş peşe geldi...

2 bin dolar seviyelerini gören ons altın dün 1979 dolar seviyesi ile sert düştü. Antalya zirve sonrasında yön değiştiren ons altın tekrar 2 bin dolar oldu. Şu dakikalarda 1992 dolardan işlem gören ons altın, yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatları ne olacak?



CITI'NİN BU YIL İÇİN TAHMİNİ 1805 DOLAR

ABD'li banka devi Citi de yakın zamanda altın fiyat tahminlerini revize etti. Banka fiyatındaki yukarı yönlü hareketin ilk çeyrekten sonra tersine döneceğini öngördü. Jeopolitik risklerin etkisiyle altın fiyatlarının 1900 dolar seviyelerine ulaşabileceğini değerlendiren Citi'ye göre, Fed'in faiz artırımları ve bilançosunu daraltmaya başlaması aşağı yönlü etki yapacak. Altın fiyatının ons başına 2.100 dolar'lık rekoru tekrar görmesinin zor olacağını kaydeden Citi, bu yıl için ortalama fiyatı 1805 dolar olarak tahmin etti.

Derleyen;

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Ons altın yön arayışında: Düşecek mi, yükselecek mi?

Altın güç topluyor! Altın fiyatları yükselecek mi?

Altında rüzgar tersine döndü! Son dakika altın fiyatları!

Piyasalar alev aldı! Antalya zirvesi sonrası dolar, petrol, altın yükselişe geçti!

Altın gümüş düştü, platin arttı! Platinin gramı bugün kaç lira?

Altın yatırımcıları dikkat! Sakın satmayın... O rakamın altında satan zarar edecek!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön