06 / 07 / 2024

Altın fiyatlarında 11 ay sonra ilk kez! Bu rakamlar korkuttu...

Altın fiyatlarında 11 ay sonra ilk kez! Bu rakamlar korkuttu...

Altın fiyatlarında son günlerde sert hareketler görüldü. 11 ay sonrasında ilk kez bu seviyelere düşen altın fiyatları korkuttu...



ONS ALTIN SERT DÜŞTÜ

Geçtiğimiz gün 1725 dolardan başlayan ons altın ABD enflasyonunun açıklanmasının ardından sert düşüş kaydederek 1707 dolara kadar geriledi. 11 aydan sonra en dip seviyeyi gören ons altın tekrar yükselerek 1745 dolara kadar çıktı.  Ons altın günü 1735 dolardan tamamladı.

Bugüne 1735 dolardan güne başlayan ons altın şu dakikalarda önceki kapanış seviyesine göre gerileyerek 1717 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 1715 dolar, en yüksek ise 1736 dolar seviyeleri görüldü. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön